lördag 31 januari 2009

Tvärtomdag

Idag var det ganska raka motsatsen emot igår. När allt var dåligt igår var så gott som allt bra idag. Vi tog bussen till Ipanema, utan några stora förhoppningar. Vi satte oss ned och Luiza gick direkt till havet. När hon 15 minuter senare kom upp förstod jag att det var skönt i vattnet. Anledningen är den att när det är för kallt eller något sånt kommer hon upp med en gång. Vattnet var underbart, små vågor och klarblått. Fanns inget att klaga på där! Efter ca 2½ timma gick vi och åt lunch på samma salladsställe som igår, god mat som alltid. Sen tillbaka till stranden och njutningen. Vi låg och pratade, spelade kort, lyssnade på musik, löste av varandras havspass och njöt av hur bra allt var. Istet var väldigt gott, särskilt när solen skiner starkt. Jag blev lite småbränd på ryggen, men det känns knappt. Nu är vi hemma igen och förmodligen skall jag ut med Luiza och Cassiano när Luiza ska övningsköra inför uppkörningen på måndag. Vi får se hur det blir med den saken.

Väder idag: 30-35 grader och skinande sol, lite molningare på slutet men inget regn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt för er att slippa regn. JAG RIKTIGT SER OCH KÄNNER HUR SKÖNT NI HADE DET PÅ IPANEMA. VAR BRUKAR NI BADA PÅ IPANEMA? Brukar det alltid vara vid samma ställe?
mamma

Robin Holst sa...

var vi är och badar beror på när vi är där. Dvs är det inte mycket folk tar vi bara en plats men är det fullt letar vi upp en tom bra plats. Inte folktom, men en plats som någon lämnat och som ingen ännu tagit. Gärna nära havet. Vi brukar däremot oftast vara i mitten/slutet på Ipanema. Vid Posto (livvaktsstation) 9. Lite mer till höger. Svårt för er som inte vet hur det ser ut, men ni som varit där vet det nog...