måndag 8 december 2008

Fantastiskt väder!

Idag hade Luiza två av sina sista prov innan hon slutar för terminen (19 dec). Det hela var över ganska fort och hon var väldigt nöjd med hur det gick. Medan hon var borta letade jag efter portugisisk kurser här, men alla var allt för dyra, ungefär 3500:- per vecka. Men en CISV:are har en israelisk pojkvän här och han går hos en privatlärare, hon kostar ungefär 200:- per lektion, något bättre. När Luiza kom hem gick vi till Ipanema då det var underbart väder, klarblå himmel, någon bris då och då och ungefär 25 grader varmt, i skuggan (jag skriver alltid i skuggan, bara så ni vet)... Underbart.
När vi kom hem efter några timmars solbadande så gick vi ut och sprang, ca 3 km vid Lagoa. Nu har vi precis ätit två varsina varma mackor, dubbla, och Luiza är i duschen medans jag skriver.
Nu är det ungefär 20 grader och det är kolsvart ute, det blir mörkt vid ungefär 19.30- tiden här.

Imorgon är Luiza ledig, hoppas att det blir bra väder så vi kan vara ute, men med känslan att vädergudarna inte är på vår sida vågar man inte hoppas allt för mycket. Det brukar vara så att när Luiza är i skolan eller något sånt så är det bra väder och så fort vi kan gå ut mulnar det på eller börjar regna... Men vi kan alltid hoppas på bra väder.


Ipanema emot Leblon

Inga kommentarer: